Εξέχοντες ερευνητές και επιχειρηματίες μπορούν στο εξής να αιτηθούν για την εκδήλωση του Falling Walls Lab Greece, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πάτρα, με σκοπό να παρουσιάσουν την ερευνητική τους εργασία εντός τριών λεπτών. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τις 03/05/2017.
falling walls

Το 2017, διεξάγονται σε όλο τον κόσμο Falling Walls Labs με σκοπό την αναζήτηση προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψήφιων διδακτόρων, μεταδιδακτορικών ερευνητών, νέων επαγγελματιών, επιχειρηματιών και νέων καθηγητών. Πρωτοποριακά ερευνητικά προγράμματα, πρωτοβουλίες, ιδέες και επιχειρηματικά σχέδια από όλους τους επιστημονικούς κλάδους είναι ευπρόσδεκτα.   

Ο νικητής του εκάστοτε Falling Walls Lab ανά τον κόσμο, θα επιβραβευθεί με μια θέση στη λίστα συμμετοχής του Falling Walls Lab Finale που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 8 Νοεμβρίου 2017 και με ένα εισιτήριο για το Falling Walls Conference το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επομένη, στις 9 Νοεμβρίου. 100 θα είναι συνολικά οι διαγωνιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στον τελικό του Βερολίνου. Σε κάθε φιναλίστ θα δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει εντός τριών λεπτών την ερευνητική του/της εργασία ή την επιχειρηματική του/της πρωτοβουλία μπροστά σε μια υψηλού επιπέδου κριτική επιτροπή αποτελούμενη από άτομα του ακαδημαϊκού χώρου, της έρευνας και των επιχειρήσεων. Οι τρεις νικητές, εκτός από το οικονομικό έπαθλο που θα λάβουν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν την επόμενη μέρα την ιδέα τους στη μεγάλη σκηνή του Falling Walls Conference.

Σκοπός του Falling Walls Lab είναι η προαγωγή επιστημονικών και επιχειρηματικών πρωτοπόρων ιδεών και η προώθηση της επικοινωνίας μεταξύ εξαίρετων επιστημόνων και επαγγελματιών προερχόμενων από ποικίλους επιστημονικούς και επαγγελματικούς κλάδους.

Το Falling Walls Lab Greece θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 25 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Βυζαντινό στην Πάτρα. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν ηλεκτρονικά ως τις 3 Μαΐου 2017. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών της Αθήνας (DAAD IC Athens) και υποστηρίζεται από το ίδρυμα Falling Walls.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να δείτε την ηλεκτρονική αίτηση, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο www.falling-walls.com/lab

Τομέας Έρευνας & Καινοτομίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων

Αν. Παπανδρέου 37. 151 80 Μαρούσι

ΥΠ.Π.Ε.Θ - Έρευνα & Καινοτομία - copyright © 2018 - Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Τμήμα Ενημέρωσης του Πολίτη

Πληροφορίες για τον ιστότοπο