Προκήρυξη για Πλήρωση της Θέσης του Επικεφαλής της Γραμματείας του Οργανισμού EUREKA στις Βρυξέλλες

eureka

Προκήρυξη για Πλήρωση της Θέσης του Επικεφαλής της Γραμματείας του Οργανισμού EUREKA στις Βρυξέλλες

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ) επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους ότι ο Οργανισμός EUREKA έχει ανακοινώσει την «Προκήρυξη για Πλήρωση της Θέσης του Επικεφαλής της Γραμματείας του Οργανισμού». Τα καθήκοντα του Επικεφαλής της Γραμματείας του Οργανισμού EUREKA περιλαμβάνουν τη διεύθυνση, εποπτεία και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων και του προσωπικού της Γραμματείας του Οργανισμού στις Βρυξέλλες, την υλοποίηση του Προγράμματος EUROSTARS, την επικοινωνία με τις χώρες μέλη του Οργανισμού και την υλοποίηση του ετησίου προγραμματισμού του Οργανισμού. Η θέση αφορά σε Σύμβαση διάρκειας τεσσάρων (4) ετών με προοπτική ανανέωσης για ακόμα τέσσερα (4) έτη. Η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων είναι η 2α Σεπτεμβρίου 2016.

Συναφώς αναφέρεται ότι, ο Οργανισμός EUREKA δημιουργήθηκε το 1985 από 17 χώρες και την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποτελεί ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο για προώθηση της βιομηχανικής έρευνας και ανάπτυξης. Θεωρείται το πλαίσιο μέσα στο οποίο, βιομηχανίες, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια από τις χώρες του Οργανισμού αναπτύσσουν και εκμεταλλεύονται τεχνολογίες, απαραίτητες για την αύξηση της παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στον Οργανισμό EUREKA μετέχουν σήμερα ως πλήρη μέλη 40 χώρες και η ΕΕ. Η Κύπρος έγινε πλήρες μέλος του Οργανισμού το 2002 και έκτοτε το ΙΠΕ λειτουργεί ως το εθνικό γραφείο EUREKA και έχει την ευθύνη της διαχείρισης της συμμετοχής της Κύπρου στις δραστηριότητες του Οργανισμού και της στήριξης των κυπριακών φορέων που επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε έργα EUREKA.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες για την πιο πάνω θέση, τα προσόντα, τους όρους απασχόλησης καθώς και για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα του Οργανισμού EUREKA (http://www.eurekanetwork.org/jobs), ενώ για τυχόν διευκρινήσεις ή άλλες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον αρμόδιο Λειτουργό του Ιδρύματος, κ. Μαρίνο Πορτοκαλλίδη (τηλ: 22 205052, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

πηγή: http://www.research.org.cy/EL/news/3975.html

Τομέας Έρευνας & Καινοτομίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων

Αν. Παπανδρέου 37. 151 80 Μαρούσι

ΥΠ.Π.Ε.Θ - Έρευνα & Καινοτομία - copyright © 2018 - Δ/νση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης - Τμήμα Ενημέρωσης του Πολίτη

Πληροφορίες για τον ιστότοπο